Yritysvalmennukset

Hyvinvointi ja paremmat elämäntavat ovat minulle intohimo.  Ihmisillä on paljon tietoa hyvinvoinnista mutta miten soveltaa tätä tietoa omaan elämäänsä on monille haaste.  Työmaailma on murroksessa jossa tiedostetaan entistä paremmin miten työntekijöiden ja yrittäjien hyvinvointi heijastuu vahvasti työhön. 

 

Tämä on suuri mahdollisuus.  Muodostamalla uusia parempia tapoja on mahdollista valjastaa työyhteisöt entistä parempaan tulokseen, oikealla tavalla.  Tehdään yhdessä menestyksestä tapa!

Uskon, että henkilökohtaisuus on erittäin tärkeä elementti, kun halutaan parantaa työntekijöiden hyvinvointia.  Ota yhteyttä ja kerron lisää konseptista, josta on oikeasti hyötyä organisaatiollesi!

IMG_1547.jpg

Antti Pyykkö, toimitusjohtaja

Suosittelen Mian yritysvalmennusta lämpimästi. Koko henkilöstömme sai erinomaisia neuvoja ja ohjeistusta häneltä.

IMG_1545.jpg

Sami Kivioja, toimitusjohtaja

Oli hieno elämys päästä kuulemaan Mian elämänoppeja koko työporukalla. Saimme paljon positiivista palautetta luennon hyödyllisyydestä ja käytännön opeista. Voin suositella !

IMG_1546.jpg

Aimo Taskinen, toimitusjohtaja

Kukaan ei halua olla työyhteisössä, jossa hänen hyvinvoinnistaan ei välitetä. Ota siis Miaan yhteys ja kysy Laadukas elämä -hyvinvointipalveluja yrityksen henkilöstölle ennen kuin kilpailijasi ehtii tehdä sen. Laadukas elämä on helppoa ja huoletonta, koska palvelun laatuun voit aina luottaa.