Palveluehdot

Laadukas elämän palveluehdot

Laadukas elämä -valmennuspalvelu tarjoaa jäsenilleen valmennusta ja sisältöä ("Laadukas elämä -sisältö") henkilökohtaiseen käyttöön. Valmennusta tehdään internet verkkoa hyödyntäen käyttämällä erilaisia verkkoa hyödyntäviä sovelluksia ja ohjelmia. Laadukas elämä-palvelun käyttöön sovelletaan näitä paveluehtoja. 

 

1 Jäsenyys

1.1. Laadukas elämä -jäsenyytesi jatkuu kuukausittain siihen asti, kunnes se peruutetaan. Laadukas elämä -palvelun käyttö edellyttää verkkoyhteyttä ja valmista laitetta, jolla on pääsy internetiin. Lisäksi sinun tulee ilmoittaa meille yksi tai useampi maksutapa. "Maksutavalla" tarkoitetaan nykyistä, voimassa olevaa, hyväksyttyä maksutapaa, joka voidaan päivittää aika ajoin ja joka saattaa sisältää maksun suorittamisen kolmannen osapuolen sinulle tarjoaman tilin kautta. Jos et peruuta jäsenyyttäsi ennen kuluvan kuukauden laskutuspäivää, valtuutat Laadukas elämän veloittamaan seuraavan kuukauden jäsenmaksun ilmoittamallasi maksutavalla (katso kohta 2.3. Peruutus).

 

1.2. Voimme tarjota erilaisia jäsenyyssopimuksia. Jotkin jäsenyyssopimukset voivat sisältää poikkeavia ehtoja ja rajoituksia, joista ilmoitetaan rekisteröityessäsi palveluun tai muun saatavillasi olevan viestinnän kautta.


2 Laskutus ja peruutus

2.1. Laskutusjakso. Laadukas elämä -palvelun jäsenmaksu ja muut palvelun käyttöön liittyvät veloitukset, kuten verot ja mahdolliset käsittelymaksut, laskutetaan valitsemaasi maksutapaa käyttäen kuukausittain kalenteripäivänä, joka vastaa maksullisen jäsenyyden alkamispäivää. Maksupäivä saattaa muuttua esimerkiksi, jos valitsemasi maksutavan käyttö epäonnistuu tai maksullinen jäsenyys alkaa kalenteripäivänä, jota ei ole kaikissa kuukausissa.

2.2. Maksutavat. Laadukas elämä -palvelua käyttääksesi sinun täytyy ilmoittaa meille yksi tai useampi maksutapa. Saatamme myös päivittää maksutapatietosi maksupalveluntarjoajien toimittamilla tiedoilla. Päivittämisen seurauksena valtuutat meidät jatkamaan kyseessä olevan maksutavan (tai maksutapojen) veloittamista. Valtuutat meidät veloittamaan mitä tahansa tiliisi yhdistettyä maksutapaa siinä tapauksessa, että ensisijaisen maksutapasi veloitus ei onnistu tai se ei ole enää käytettävissä tilausmaksun maksamiseen. Olet edelleen vastuussa suorittamattomista maksuista. Jos maksun veloitus epäonnistuu, koska kortti ei ole voimassa, käytettävissä ei ole riittävästi varoja tai muusta syystä, etkä peruuta tiliä, saatamme keskeyttää palvelun käytön, kunnes voimassa olevan maksutavan veloitus onnistuu. Joidenkin maksutapojen tarjoajat saattavat veloittaa esimerkiksi ulkomaanmaksun käsittelymaksuja tai muita maksutavan käsittelyyn liittyviä maksuja. Tarkista yksityiskohdat Maksutavan tarjoajaltasi.

 

2.3. Peruutus. Voit peruuttaa Laadukas elämä -jäsenyytesi milloin tahansa. Sinulla on pääsy Laadukas elämä-palveluun kuukausittaisen laskutusjakson loppuun asti. Lainsäädännön sallimissa rajoissa maksuja ei palauteta, eikä osittain käytettyjä jäsenyyskuukausia tai hyödyntämätöntä Laadukas elämä -sisältöä hyvitetä. Jos haluat peruuttaa Laadukas elämä - jäsenyyden, lähetä kirjallinen peruutuspyyntö osoitteeseen mia@laadukaselama.fi.  Peruutus astuu voimaan sen kuukauden loppuun mennessä, jona peruutus on vastaanotettu. Jos peruutat tilisi, tili sulkeutuu automaattisesti kuluvan laskutuskauden lopussa. Jos valitsit maksutavaksi ulkopuolisen tilin, kun rekisteröidyit Laadukas elämä -palveluun, ja haluat peruuttaa Laadukas elämä -jäsenyyden, saatat joutua peruuttamaan jäsenyyden kyseisen osapuolen kautta, esimerkiksi niin, että käyt kyseisen osapuolen tilillä ja poistat automaattisen uusimisen käytöstä tai peruutat Laadukas elämä -palvelun jäsenyyden ulkopuolisen osapuolen kautta. Saatat löytää Laadukas elämä -jäsenyyteen liittyvää laskutustietoa myös käymällä kyseisen kolmannen osapuolen tililläsi.

 

2.4. Hinta- ja tilaussopimusmuutokset. Laadukas elämä saattaa muuttaa tilaussopimuksia ja palvelun hintaa ajoittain. Kaikki hinta- ja tilaussopimusmuutokset koskevat sinua aikaisintaan 30 päivän kuluttua sinulle lähetettävästä ilmoituksesta.

3 Laadukas elämä-palvelu

3.1. Sinun täytyy olla vähintään 18 vuoden ikäinen. Alaikäiset käyttäjät saavat käyttää palvelua vain huoltajan suostumuksella. Alaikäinen asiakas vastaa huoltajan suostumuksen toimittamisesta palveluntarjoajalle ennen palvelun käyttöönottoa.

3.2. Laadukas elämä -palvelu ja mikä tahansa palvelun kautta saatava sisältö on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöösi, eikä sitä saa jakaa kotitaloutesi ulkopuolisille henkilöille. Valmennuksen materiaalit kuuluvat Laadukas elämä -palveluntarjoajalle. Sinulla on oikeus käyttää Laadukas elämä -materiaaleja jäsenyytesi ajan.

3.3. Laadukas elämä -palvelua tarjotaan sellaisenaan. Palvelua, sisältö mukaan lukien, päivitetään jatkuvasti. Osa Laadukas elämä -sisällöstä on ladattavissa ja tallennettavissa tietokoneellesi / mobiililaitteeseesi. Laadukas elämä varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, ja muokata Palvelua ja sen ehtoja. Laadukas elämä ei vastaa miltään osin Palvelussa esitettävien ja julkaistavien tai käyttäjälle lähetettävien tietojen sisällöstä, esitettyjen tietojen soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai viivästyksistä. Laadukas elämä ei myöskään vastaa minkään sellaisen ulkopuolisen sivuston sisällöstä, josta tai jonne on yhteys Palvelusta. Ellei pakottavasta sääntelystä muuta johdu, Laadukas elämä ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina, mutta ei rajoittuen tulon tai ansion menetykseen, liiketoiminnan keskeytykseen, tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, jotka johtuvat Palvelun (ml. Verkkovalmennus- tai PT-palvelun) käytöstä tai käytön estymisestä.

 

3.4. Hyväksyt, että käytät Laadukas elämä-palvelua, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät ominaisuudet ja toiminnallisuudet, kaikkien soveltuvien lakien, sääntöjen ja määräysten mukaisesti sekä muiden palvelun käyttöön tai sisältöön kohdistuvien rajoitusten mukaisesti. Sitoudut siihen, että et arkistoi, kopioi, jaa, muokkaa, näytä, esitä, julkaise, lisensoi, käytä johdannaisteosten luomiseen, tarjoa myytäväksi tai käytä (muutoin kuin näissä palveluhdoissa nimenomaisesti sallitulla tavalla) sisältöä tai informaatiota, joka sisältyy Laadukas elämä -palveluun tai on saatu Laadukas elämä -palvelusta tai sen kautta. Sitoudut myös siihen, että et millään tavalla kierrä, poista, muuta, poista käytöstä, heikennä tai estä Laadukas elämä -palvelun sisällön suojauksia; käytä mitään robottia, spideriä, scraperia tai muuta automaattista tapaa päästäksesi Laadukas elämä -palveluun; et pura, takaisinmallinna, hajota mitään ohjelmistoa tai muita tuotteita tai prosesseja, jotka ovat käytettävissä Laadukas elämä -palvelun kautta, et lisää mitään koodia tai tuotetta tai manipuloi Laadukas elämä -palvelun sisältöä millään tavoin; etkä käytä tiedonlouhintaa, tiedonkeruuta tai tiedonpoimintaa. Lisäksi sitoudut siihen, ettet lähetä, postita, lähetä sähköpostia tai muuten toimita mitään aineistoa, joka on tarkoitettu keskeyttämään, tuhoamaan tai rajoittamaan minkään Laadukas elämä -palveluun liittyvän ohjelmiston tai laitteiston tai telekommunikaatiovälineen toiminnallisuutta. Tällaisiin luetaan ohjelmistovirukset tai muut sovellukset, tiedostot tai ohjelmat. Saatamme estää tai rajoittaa palvelun käyttöäsi, jos rikot näitä palveluehtoja tai käytät palvelua laittomasti tai vilpillisesti.


3.5. Laadukas elämän itse kehittämä tai Laadukas elämä:lle kehitetty Laadukas elämä -ohjelmisto on suunniteltu Laadukas elämä -sisällön katseluun Laadukas elämä -valmiilla laitteilla. Tämä verkkopalvelu saattaa vaihdella laitteen ja välityskeinon mukaan, ja sen toiminnot ja ominaisuudet voivat myös vaihdella eri laitteiden välillä. Hyväksyt, että palvelun käyttö voi vaatia kolmannen osapuolen ohjelmistoja, jotka ovat kolmannen osapuolen lisenssien alaisia. Hyväksyt, että saatat saada automaattisia Laadukas elämä -ohjelmiston ja palveluun liittyvien kolmannen osapuolen ohjelmistojen päivityksiä. 

3.6. Palveluun rekisteröityminen. Palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen ja tunnistautumisen laadukaselama.fi:n sivustolle. Rekisteröitymisen yhteydessä sinulta kysytään henkilötietoja.

3.7. Salasanat ja tilin käyttöoikeus. Jäsen, joka on luonut Laadukas elämä -tilin ja jonka valitsemaa maksutapaa käytetään ("tilinhaltija"), käyttää ja hallitsee Laadukas elämä -tiliä ja niitä Laadukas elämä -valmiita laitteita, joilla palvelua käytetään, ja on vastuussa kaikesta kyseisen Laadukas elämä -tilin kautta tapahtuvasta toiminnasta. Säilyttääkseen tilin hallinnassaan ja estääkseen muita käyttämästä tiliä (ja sen sisältämiä tietoja), tilinhaltijan tulee huolehtia niiden Laadukas elämä -valmiiden laitteiden hallinnasta, joilla palvelua käytetään. Hän ei saa paljastaa tilin salasanaa tai tiliin liittyvän maksutavan tietoja kenellekään. Olet vastuussa siitä, että pidät ajan tasalla ja totuudenmukaisina ne tiedot, jotka toimitat meille tiliisi liittyen. Voimme peruuttaa tai jäädyttää tilisi suojellaksemme sinua, Laadukas elämää tai yhteistyökumppaneitamme identiteettivarkaudelta tai muulta vilpilliseltä toiminnalta.

 

3.8. Laadukas elämä -valmennuksen pelisäännöt.  Viikoittainen palaute. Asiakkaalla on mahdollisuus saada kalenteriviikoittain palautetta valmentajalta joko sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakas saa ilmoittamaansa sähköpostiin viikoittaisen kyselylinkin, jonka asiakas täyttää 48 tunnin sisällä viestin saamisesta. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa, jos viikkoraportin kyselylinkki päätyy roskapostiin, vaan asiakas on velvollinen tarkistamaan roskapostikansion sekä muut mahdolliset suodatetut sähköpostikansiot, mihin viesti voisi mahdollisesti joutua. Asiakas on velvollinen olemaan välittömästi yhteydessä palveluntarjoajan yhteyshenkilöön, mikäli viikoittaista kyselylinkki-viestiä ei ole tullut sähköpostiin kalenteriviikon loppuun mennessä. Palautetta annetaan asiakkaalle määräaikaan mennessä täytetyn ja lähetetyn viikkokyselyn perusteella. Mikäli viikkokysely myöhästyy, katsotaan kalenteriviikkottainen palautteensaantimahdollisuus käytetyksi. Palautteensaannin määrää ei voi siirtää, kerryttää tai muutenkaan muuttaa valmennuksen aikana, ellei toisin sovita, vaan ainoa tapa saada palautetta on täyttää viikkoraportti ja lähettää se määräaikaan mennessä. Laadukas elämä -valmentaja pyrkii antamaan viikoittaisen palautteen seuraavan kalenteriviikon aikana, yleisesti 72 tunnin sisällä. Valmentajaa ei edellytetä vastaamaan 72 tunnin sisällä asiakkailta saatuihin viikkoraportteihin.

 

Muut ehdot

4.1. Sovellettava laki. Näihin palveluehtoihin pätevät ja ne on laadittu Suomen lakien mukaisesti. Nämä ehdot eivät rajoita sinua asuinmaassasi koskevia, pakottavia kuluttajansuojaoikeuksia.

 

4.2. Pyytämättä toimitettu aineisto. Laadukas elämä ei hyväksy pyytämättä toimitettua Laadukas elämä-sisältöä koskevaa aineistoa tai ideoita eikä ole vastuussa missään muodossa esittämänsä sisällön tai ohjelmiston samankaltaisuudesta Laadukas elämälle toimitetun aineiston tai ideoiden kanssa.

 

4.3. Asiakastuki. Lisätietoja palvelustamme ja sen ominaisuuksista sekä palvelun käyttöohjeet löytyvät Laadukas elämä -verkkosivustolta. Asiakastukipyynnöt voi lähettää osoitteeseen mia@laadukaselama.fi.

 

4.4. Voimassaolo. Jos jonkun määräyksen tai joidenkin määräysten näissä palveluehdoissa katsotaan olevan pätemätön, laiton tai täytäntöönpanokelvoton, muiden määräysten päteminen, laillisuus ja täytäntöönpanokelpoisuus eivät muutu tai heikenny ja ne pysyvät täysin voimassa.

 

4.5. Palveluehtojen muutokset. Laadukas elämä pidättää oikeuden aika ajoin muuttaa näitä palveluehtoja. Ilmoitamme sinulle vähintään 30 päivää ennen kuin tällaiset muutokset tulevat kohdallasi voimaan.

4.6. Sähköinen viestintä. Iso osa palvelua hyödyntää sähköisiä viestimiä. Valmennus hyödyntää sähköpostia mm. viikoittaisten palautteiden ja palautekyselyjen lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Lisäksi lähetämme sähköpostilla sinulle tiliisi liittyviä tietoja (esim. maksuvaltuutuksia, laskuja, salasana- tai maksutapamuutoksia, vahvistusviestejä ja ilmoituksia) vain sähköisessä muodossa, esimerkiksi sähköpostitse rekisteröitymisprosessin aikana antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  • Lähetä sähköpostia!
  • Käy tykkäämässä!
  • Seuraa minua!
  • Soita!
  • Podcastit ja videot!

Viesti

Tykkää

Seuraa

Soita

Katso

© 2020 - Laadukas elämä by Mia.