UUTUUS!

LAADUKAS ELÄMÄ -JÄSENYYS

Miltä elämäsi näyttäisi, jos alkaisit tänään panostamaan omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi?  Mitkä ovat suurimmat esteet, jotka estävät sinua ottamasta terveyttäsi paremmin haltuun?  Onko se kiire?  Talous?  Epävarmuus?  Laadukas elämä -jäsenyys oon suunniteltu tavalliselle ihmiselle, joka on päättänyt voida paremmin.  Jäsenyyden kautta kaikki työkalut ja tieto ovat sinulla.  Kiire, talous tai epävarmuus eivät enää estä sinua.  Valitsetko tänään terveyden ja hyvinvoinnin, selittelyjen sijaan?  Valinta on sinun.  Aloita tänään.

Marjat kuva.jpeg

Ruokaohjelmat

Joka kuukausi vaihtuva terveellinen ruoka-ohjelma, oma ohjelma myös treenaajille!

Girl Relaxing

Stressikoulu

Stressin tunnistamiseen ja hallintaan liittyvä koulu, jossa opit tunnistamaan stressiä sekä tekemään tarvittavia muutoksia.

Athletic Woman With Kettlebells

Treeniohjelmat

8 viikon välein vaihtuvat ohjelmat aloittelijoille, lihaksen- ja voimankasvattajille.  Myös kotitreenit!

Reseptit

Herkullisia, terveellisiä reseptejä, joita voit käyttää korvaamaan ruokaohjelmien aterioita.  Ihania ideoita kiireiseen arkeen!

Butterfly

Muutosohjelmat

Pysyvään muutokseen painottuvat ohjelmat, joissa keskitytään terveelliseen ravitsemukseen, liikunnan aloittamiseen ja parempaan uneen

Valmentajan tuki

Voit lähettää valmentajalle kysymyksiä liittyen terveyteen, hyvinvointiin ja muihin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

  • Lähetä sähköpostia!
  • Käy tykkäämässä!
  • Seuraa minua!
  • Soita!
  • Podcastit ja videot!

Viesti

Tykkää

Seuraa

Soita

Katso

© 2020 - Laadukas elämä by Mia.