UUTUUS!

LAADUKAS ELÄMÄ -JÄSENYYS

Miltä elämäsi näyttäisi, jos alkaisit tänään panostamaan omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi?  Mitkä ovat suurimmat esteet, jotka estävät sinua ottamasta terveyttäsi paremmin haltuun?  Onko se kiire?  Talous?  Epävarmuus?  Laadukas elämä -jäsenyys oon suunniteltu tavalliselle ihmiselle, joka on päättänyt voida paremmin.  Jäsenyyden kautta kaikki työkalut ja tieto ovat sinulla.  Kiire, talous tai epävarmuus eivät enää estä sinua.  Valitsetko tänään terveyden ja hyvinvoinnin, selittelyjen sijaan?  Valinta on sinun.  Aloita tänään.

Marjat kuva.jpeg

Ruokaohjelmat

Joka kuukausi vaihtuva terveellinen ruoka-ohjelma, oma ohjelma myös treenaajille!

Girl Relaxing

Stressikoulu

Stressin tunnistamiseen ja hallintaan liittyvä koulu, jossa opit tunnistamaan stressiä sekä tekemään tarvittavia muutoksia.

Athletic Woman With Kettlebells

Treeniohjelmat

8 viikon välein vaihtuvat ohjelmat aloittelijoille, lihaksen- ja voimankasvattajille.  Myös kotitreenit!

Reseptit

Herkullisia, terveellisiä reseptejä, joita voit käyttää korvaamaan ruokaohjelmien aterioita.  Ihania ideoita kiireiseen arkeen!

Butterfly

Muutosohjelmat

Pysyvään muutokseen painottuvat ohjelmat, joissa keskitytään terveelliseen ravitsemukseen, liikunnan aloittamiseen ja parempaan uneen

Valmentajan tuki

Voit lähettää valmentajalle kysymyksiä liittyen terveyteen, hyvinvointiin ja muihin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Usein kysyttyä

Jäsenyys

Mitä Laadukas elämä-jäsenyyteen kuuluu?


Laadukas elämä-jäsenyyden avulla sinulla on pääsy kaikkeen oleelliseen tietoon mikä liittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Saat pääsyn Laadukas elämä-ohjelmiin, joiden kautta voit itse opetella parempia ja pysyviä elämäntapoja. Jäsenyyteen kuuluu myös vaihtuvat treeniohjelmat kuntosalille sekä kotiin, vaihtuvat ruokaohjelmat, joita voit soveltaa omaan arkeesi sopiviksi. Käytettävissäsi on myös reseptipankki, jossa on runsaasti terveellisiä reseptejä. Jäsenyyteen kuuluu myös treenivideoita, artikkeleita sekä runsaasti neuvoja ja vinkkejä terveellisempään elämään. Sinulla on myös mahdollisuus lähettää valmentajalle kysymyksiä, joihin tulee vastaukset videon kautta. Jäsensivustoa kehitetään jatkuvasti vastaamaan jäsenien toiveisiin, joten tämän parempaa mahdollisuutta vaikuttaa omaan hyvinvointiisi et muualta saa!
Miksi minun kannattaisi liittya Laadukas elämä-jäseneksi?


Oletko kiireinen? Työ, perhe ja muut velvollisuudet vievät aikaa. Se kaikista tärkein on kuitenkin sinä itse. Jos sinua kiinnostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät asiat ja haluat voida paremmin ja saada ajantasaista ja tutkittua tietoa, samalla vahvasti käytäntöön pohjautuen, on jäsenyys juuri sinulle. Vaihtuvat ohjelmat pitävät sinut motivoituneena! Oletko vasta aloittamassa parempia elämäntapoja? Jos koet, että saatavilla oleva tieto on ristiriitaista, etkä oikein tiedä mistä pitäisi aloittaa, jotta voisit paremmin, niin silloin jäsenyys sopii sinulle mainiosti. Ehkä koet, että et hirveästi vielä halua toitottaa kenellekään, että olet ottanut vastuuta omasta terveydestä, etkä halua liittyä esimerkiksi valmennukseen. Jäsenyyden kautta voit rauhassa tehdä parempia valintoja, omaan tahtiisi. Kun kaipaat tsemppiä, inspiraatiota ja motivaatiota omaan tekemiseen, niin sinun kannattaa ehdottomasti liittyä! Voit itse myös vahvasti vaikuttaa jäsenyyteen kuuluviin asioihin, jäsensivusto on tehty juuri sinua varten, jotta voisit hyvin, omilla ehdoillasi.
Miten paljon Laadukas elämä-jäsenyys maksaa?


Kuukauden Laadukas elämä-jäsenyys maksaa 39,90 €. Katso verkkokaupasta lisää vaihtoehtoja. www.laadukaselama.fi/kauppa. Maksettuasi saat tunnukset jäsenille tarkoitettuun verkkoympäristöön suoraan sähköpostiisi, joiden avulla pääset kirjautumaan jäsensivustolle.
Miten kauan jäsenyys kestää?


Voit itse päättää, minkälaisen aikajakson haluat olla jäsenenä. Verkkokaupasta saat helposti ostettua esimerkiksi kuukauden jäsenyyden, jonka aikana sinulla on kaikki jäsenmateriaali käytössäsi.
Miksi Laadukas elämä- jäsenyys on niin edullinen?


Minun haaveeni on, että mahdollisimman moni saisi laadukasta ja toimivaa tietoa hyvinvointiin liittyen. Haluan jakaa kaiken tietoni ja kokemukseni, jotta sinun ei tarvitse tehdä samoja virheitä kuin minä olen tehnyt, vääränlaisen tiedon takia. Haluan, että voit hyvin ja että sinulla on oikeasti toimivat työkalut, joilla saat luotua terveen ja elinvoimaisen loppuelämän!
Haluan yksilöllistä valmennusta, onko se mahdollista?


Jos haluat enemmän tukea muutokseesi ja koet, että tarvitset ammattilaisen palautetta ja ammattitaitoa, voit liittyä Laadukas elämä-verkkovalmennukseen. Tässä verkon kautta toimivassa valmennuksessa sinulla on valmentajan henkilökohtainen tuki ja tsemppi, jonka avulla saat varmasti tuloksia aikaiseksi! Tähän verkkovalmennukseen voit osallistua missä päin maailmaa tahansa! Jos haluat vielä henkilökohtaisempaa tukea, on yksilövalmennus sinua varten. Tähän valmennukseen kuuluu täysin sinulle räätälöity suunnitelma, jossa otetaan kaikki hyvinvoinnin osa-alueet huomioon. Valmennuksessa tapaamme säännöllisesti ja treenaamme yhdessä. Valmennukseen kuuluu myös tarkka alkukartoitus ja suunnitelma, jolla varmistetaan tavoitteesi saavuttaminen! Huomaa, että yksilövalmennus toteutetaan pääkaupunkiseudulla tai Tampereella.
Kuka vastaa jäsensivuston materiaalista ja toiminnasta ja kannattaako asiantuntemukseeni luottaa?


Jäsentoiminnasta vastaa erittäin koulutettu ja kokenut valmentaja. Minulla on korkeakoulututkinto sosiaalipsykologiassa, olen koulutettu personal trainer sekä myös Suomen Fitnessurheiluliitto ry:n lisensoima fitnessvalmentaja. Olen kisannut bikini fitneksessä SM-tasolla, mutta samalla minulla on kokemusta myös ylipainosta, eli tiedän, mitä muutos vaatii. Tämän lisäksi tutkin ja kouluttaudun jatkuvasti lisää. Tällä hetkellä käyn ravitsemustieteen perusopintoja Helsingin Yliopiston Avoimessa yliopistossa. Opiskelen myös kognitiivista neurotiedettä Tampereen Avoimessa yliopistossa. Tämän lisäksi minulla on monia tyytyväisiä valmennettavia, jotka ovat minun avullani tehneet pysyviä muutoksia elämäänsä!