Usein kysyttyä

Laadukas elämä-valmennus

Miten Laadukas elämä -valmennus eroaa muista verkkovalmennuksista?


Suurin ero perinteisiin verkkovalmennuksiin on palaute, jonka saat viikottain valmentajalta. Tämä verkkovalmennus yhdistää yksilöllisen valmentamisen sekä yhteydenpidon verkon kautta. Tämä on hieno mahdollisuus opetella parempia tapoja valmentajan avulla, niin, että juuri sinun tavoitteesi otetaan huomioon! Sinun pitää kuitenkin itse tehdä päätös, että haluat muutosta ja tehdä työ sen eteeen. Valmentaja on kuitenkin koko ajan mukana, juuri sinua varten.
Tarvitsenko valmennusta?


Sinulla on luultavasti hyvinkin paljon tietoa siitä, mitä terveelliseen elämäntapaan kuuluu. Veikkaan kuitenkin, että tämän tiedon muuttaminen teoiksi on se haastava osuus. Valmentajan avulla sinulla on joku, joka tsemppaa sinua muutoksessa. Valmentajan avulla saat sen tuen ja avun, jonka tarvitset, kun teet elämässäsi muutoksia.
Miten paljon Laadukas elämä -valmennus maksaa?


8 viikon Laadukas elämä- valmennus maksaa 79,95 €/kk. 4 viikon valmennus maksaa 89,90 €. Valmennuksiin sisältyy viikoittainen palaute valmentajalta, jossa otetaan juuri sinun tavoitteesi humioon. Valmennuksessa seuraat oman tavoitteesi mukaisesti joko Laadukas energia-, liike- tai lepo-ohjelmaa. Jäsenet-osiossa jaetaan jatkuvasti tietoa, vinkkejä ja motivaatioita sekä treeni- ja ruokaohjelmia. Laadukas elämä valmennukseen kuuluu myös Laadukas elämä jäsenyys.
Kauan valmennus kestää?


Laadukas elämä -valmennus on 8 viikon tai 4 viikon mittainen kokonaisuus.
Mitä Laadukas elämä -valmennuksessa saan?


Liittymällä Laadukas elämä- valmennukseen, saat kaikki verkkovalmennuspalvelut käyttöösi. Valmennuksen ydin on viikkoraportointi ja siihen saamasi palaute omalta valmentajaltasi. Saat selkeän ja yksinkertaisen ohjelman, joka tukee tavoitettasi ja oman valmentajasi jatkuvan tuen. Kun olet liittynyt valmennukseen, saat selkeät toimintaohjeet, miten etenet valmennuksessa. Tämän lisäksi saat Laadukas elämä -jäsenyyden, joka tarkoittaa, että sinulla on pääsy Laadukas elämä -jäsensivustolle, jossa on treeni- ja ruokaohjemia, reseptejä, artikkeleita sekä paljon muuta. Tämä kaikki kuuluu siis valmennukseesi!
Haluan yksilöllistä valmennusta, onko se mahdollista?


Laadukas elämä on suunniteltu yksilölliseksi. Jos kuitenkin haluat vielä räätälöidympää suunnitelmaa sekä intensiivisempää valmennusta, jossa sinun tarpeesi ja tavoitteesi otetaan huomioon, on yksilövalmennus sinua varten. Tähän valmennukseen kuuluu henkilökohtaiset treenit ja tapaamiset kanssani Kotisivuilla on erillinen sivu, jossa kerron yksilövalmennuksesta lisää!
Kuka vastaa valmennuksesta ja miksi minuun kannattaisi luottaa valmentajana?


Valmentajanasi toimii erittäin koulutettu ja kokenut valmentaja. Minulla on korkeakoulututkinto sosiaalipsykologiassa, olen koulutettu personal trainer sekä myös Suomen Fitnessurheiluliitto ry:n lisensoima fitnessvalmentaja. Olen kisannut bikini fitneksessä SM-tasolla, mutta samalla minulla on kokemusta myös ylipainosta, eli tiedän, mitä muutos vaatii. Tämän lisäksi tutkin ja kouluttaudun jatkuvasti lisää. Tällä hetkellä käyn ravitsemustieteen perusopintoja Helsingin Yliopiston Avoimessa yliopistossa. Opiskelen myös kognitiivista neurotiedettä Tampereen Avoimessa yliopistossa. Tämän lisäksi minulla on monia tyytyväisiä valmennettavia, jotka ovat minun avullani tehneet pysyviä muutoksia elämäänsä!